logo


   WELKOM
   PROFIEL
   SCHILDERWERK
   WANDAFWERKING
   RESTAURATIE
   PORTFOLIO
   CONTACT
 


Wandafwerking

Paul Waller Schildersbedrijf is ook erg bedreven in allerlei soorten wandafwerking zoals behangen en het aanbrengen van glasweefsel. Naast het professioneel aanbrengen van de wandafwerking geven wij ook adviezen over welke wandafwerking u het beste kunt gebruiken in uw situatie.

Behang
Behang is terug van weggeweest! Het behang van tegenwoordig doet meer dan alleen het bedekken van een lelijke muur. Het zijn af en toe complete kunstwerken die zeer nadrukkelijk aanwezig zijn in een kamer. Goed behangen begint met de ondergrond. Alleen op een gladde en schone ondergrond, waar het plaksel goed op hecht, kunt u glad en strak behangen.

Geen zin of geen tijd om zelf te behangen? Ziet u tegen de klus op of heeft u gewoon twee linkerhanden? Dan kan Paul Waller Schildersbedrijf de klus voor u klaren!

Glasweefsel
Het aanbrengen van glasweefsel hoort ook tot de mogelijkheden. Glasweefsel is een decoratieve plafond- en muurbekleding die in elke gewenste kleur en glans is af te werken. U kunt kiezen om de afwerking (het sausen) zelf uit te voeren, maar u kunt het ook door ons laten doen!

Glasweefsel heeft de volgende eigenschappen:

  • Ondergrondversterkend
  • Zeer goed reinigbaar
  • Stootvast
  • Duurzaam, is na jaren in andere kleuren overschilderbaar
  • Camoufleert lichte onregelmatigheden in de ondergrond

Offerte
Interesse? Een offerte vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend aan. Neem contact op met Paul Waller Schildersbedrijf via telefoon:
079-3160889 of stuur een e-mail met uw vraag naarpwaller@hetnet.nl.

 

 

 


2008 - Paul Waller Schildersbedrijf
Made by Ellen Bos Communicatie


Paul Waller Schildersbedrijf

Molenstraat 57
2712 XH Zoetermeer

T  079 - 3160889
F  079 - 3160889
M 06-53129089
E pwaller@hetnet.nl
Wwww.paulwaller.nl

binnenschilderwerk

binnenschilderwerk