logo


   WELKOM
   PROFIEL
   SCHILDERWERK
   WANDAFWERKING
   RESTAURATIE
   PORTFOLIO
   CONTACT
 


Schilderwerk

  • Wanneer moet mijn huis of bedrijf worden geschilderd?
  • Hoe voorkom ik achterstallig onderhoud en daarmee zeer hoge kosten?

Op deze en tal van andere vragen over schilderwerk kunnen wij u een professioneel en deskundig advies geven. Het tijdig herkennen van achterstallig onderhoud kan u heel wat geld besparen, daarom is het verstandig om op tijd een professioneel schildersbedrijf te raadplegen. Paul Waller Schildersbedrijf adviseert u graag over het onderhoud aan uw woning of bedrijf.

Paul Waller Schildersbedrijf levert al jaren goed kwalitatief werk voor bedrijven en woningen voor een concurrerende prijs. Daarnaast geldt ook de komende jaren voor schilderwerk aan huizen ouder dan 2 jaar bovendien nog een sterk verlaagd BTW-tarief. Over binnen- en buitenschilderwerk betaalt u dan geen 19% maar slechts 6% BTW.

Buitenschilderwerk
Goed onderhouden buitengevels geven een meerwaarde aan uw woning en uw bedrijf. Laat het schilderwerk van uw woning of bedrijf regelmatig controleren. Op het moment dat u kleine scheurtjes of andere onregelmatigheden in het schilderwerk aan uw woning ontdekt is het tijd om de schilder te bellen en te vragen uw huis te inspecteren. De schilder zal met zijn vakkundige en ervaren blik het schilderwerk bekijken en beoordelen wat er gedaan moet worden.

Mocht het tijd zijn om het schilderwerk aan te pakken dan zorgt Paul Waller Schildersbedrijf dat de buitenkant van uw woning of bedrijf er piekfijn uitziet zodat u weer jaren verder kunt. Uw investering zal op termijn een besparing op onderhoudskosten betekenen.

Binnenschilderwerk
Binnen wilt u de kwaliteit doortrekken. U richt het interieur naar uw wensen in en wilt een goede afwerking van muren, en plafonds en houtwerk. Paul Waller Schildersbedrijf werkt voor al zijn schilderwerk met kwalitatief hoge producten van Wilbrink Molenaar.

En mocht u de wanden van uw woning of bedrijf een andere wandafwerking geven, zoals behang of glasweefsel, dan kan Paul Waller Schildersbedrijf dat ook voor u verzorgen.

Offerte
Interesse? Een offerte vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend aan.
Neem contact op met Paul Waller Schildersbedrijf via telefoon: 
079-3160889 of stuur een e-mail met uw vraag naarpwaller@hetnet.nl.

 

 


2008 - Paul Waller Schildersbedrijf
Made by Ellen Bos Communicatie


Paul Waller Schildersbedrijf

Molenstraat 57
2712 XH Zoetermeer

T  079 - 3160889
F  079 - 3160889
M 06-53129089
E pwaller@hetnet.nl
Wwww.paulwaller.nl

buiten schilderwerk

buiten schilderwerk