logo


   WELKOM
   PROFIEL
   SCHILDERWERK
   WANDAFWERKING
   RESTAURATIE
   PORTFOLIO
   CONTACT
 


Profiel

Engeland, Frankrijk en Nederland
Paul Waller heeft Paul Waller Schildersbedrijf in 1997 opgezet. Paul is van oorsprong een Engelsman, die nu al jaren in Nederland een klein maar bloeiend schildersbedrijf heeft. Paul heeft het schildersvak in Engeland geleerd in het bedrijf van zijn vader.
Maar niet alleen in Nederland levert Paul goed werk af. In 1992 werkte Paul mee aan de restauratie van een landhuis van 400 jaar oud in Frankrijk.

Schilderwerk en wandafwerking
Maar Paul Waller kan meer dan restauratie van landhuizen. Paul verzorgt samen met zijn medewerkers alle diensten op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking in woningen en bedrijven. Welke vraag u ook heeft op dit gebied, Paul Waller Schildersbedrijf kan het aan. Of zoals Paul het zelf zegt: “Alles kan geschilderd worden, zolang het maar niet beweegt.”

Meer dan schilderen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Paul Waller Schildersbedrijf. Het bedrijf doet ieder jaar mee met een Sinterklaasactie voor gehandicapten van de Stichting voor geestelijk en maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN) in Zoetermeer.

Offerte
Spreekt u dit aan en wilt u graag in zee met Paul Waller Schildersbedrijf? Een offerte vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend aan.
Neem contact op met Paul Waller Schildersbedrijf via telefoon:  079-3160889 of stuur een e-mail met uw vraag naarpwaller@hetnet.nl.

 

 

2008 - Paul Waller Schildersbedrijf
Made by Ellen Bos Communicatie


Paul Waller Schildersbedrijf

Molenstraat 57
2712 XH Zoetermeer

T  079 - 3160889
F  079 - 3160889
M 06-53129089
E pwaller@hetnet.nl
Wwww.paulwaller.nl

binnen schilderwerk